Accountant - Red Management
428
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-428,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Accountant

Red Management Accountant

Houd jij als sekswerker zelf de boekhouding bij? Zelfs wanneer je een wiskunde knobbel hebt kan er veel tijd gaan zitten in de administratie. Daarnaast ken je niet alle regeltjes en belastingvoordelen. Red Management maakt administratie voor de sekswerker goedkoop en professioneel. Een goede accountant verdient zijn geld bijna altijd terug. Op deze pagina lees je hoe dat werkt.

Waarom een accountant als sekswerker?

In Nederland is prostitutie legaal. Dat heeft voordelen, en ook wat nadelen. Je moet bijvoorbeeld belasting afdragen, jammer maar het is nu eenmaal zo. Daar staat tegenover dat je een aantal kosten ook mag opvoeren als aftrekpost (niet wat je denkt!). Je moet rekening houden met BTW, afschrijvingen en zelfstandigenaftrek. Kortom, veel werk en vaak erg ingewikkeld. De accountants van Red Management kunnen dit werk voor je uit handen nemen.

Accounting

Fotografie

Website

Marketing

Bemiddeling

Red Management accountants kennen het vak

We weten allemaal dat een baan als sekswerker niet eenvoudig is, er zijn ook veel regels aan verbonden. Onze accountants weten precies hoe deze sector in elkaar steekt, en halen het maximale voordeel uit jouw boekhouding. Met standaard lage tarieven en de juiste adviezen kan een accountant niet alleen goedkoop zijn, je kunt er zelfs geld mee besparen!

Waarom kiezen voor een Red Management accountant?

  • Breng jouw administratie op orde
  • Bespaar tijd die je aan andere zaken kunt besteden
  • OfficiĆ«le accountants met specialisatie in de prostitutie sector
  • Besteed de aangiftes en berekeningen uit aan de professionals
  • EfficiĆ«nte en goedkope werkwijze kan je veel geld besparen

Zorg dat je niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk, schakel een Red Management accountant in.