Onze Missie - Red Management
530
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-530,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Onze Missie

Red Management Missie

In Nederland is het legaal om als sekswerker aan de slag te gaan. Je kunt prostituee worden, erotisch model, pornoster, stripper of één van de andere beroepen in de seksindustrie. Helaas bestaan er nauwelijks duidelijke regels, en afspraken zijn veelal niet duidelijk of worden niet nagekomen. Daarom is Red Management opgericht. Deze organisatie komt op voor de belangen van alle sekswerkers in Nederland en wil de sector naar een hoger niveau tillen waarbij iedereen een eerlijk inkomen kan verdienen en zorgeloos kan werken. Wij halen de seks sector uit de schaduw en zetten alle sekswerkers in de schijnwerpers door te begeleiden en ondersteunen.

 

Hoe helpt Red Management professionele sekswerkers? Neem contact op voor meer informatie of lees hieronder meer over onze diensten.

Meer weten over Red Management? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Wat doet Red Management voor erotische professionals?

Werken in de Adult Entertainment Industrie is spannend, uitdagend en kan je veel voordeel opleveren. Voorkom problemen met goede begeleiding en advies. Red Management staat voor je klaar om al jouw dromen waar te maken!

 

  • Wij ontwerpen websites die in het oog springen
  • Via promotiecampagnes genereren we meer aandacht
  • We denken met je mee over marketing tegen elk budget
  • Onze fotografen en filmers maken prachtige reportages om jou te doen stralen
  • Je kunt de hele boekhouding en administratie overlaten aan onze accountants
  • We verzorgen bemiddeling en geven advies aan iedereen die werkzaam is in de erotische industrie

 

Red Management maakt de erotische branche veilig, zakelijk en sexy met professionele begeleiding en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op!

Branding0%
Marketing0%
Web Development0%
Management0%
2016

Fotoshoots

1390

Videoproducties

2304

Advertenties

1445

Websites

Wat kan Red Management voor jou betekenen?

Website design en Marketing

Kom professioneel voor de dag met een aantrekkelijke website waar klanten precies kunnen zien wie je bent en wat je doet. Naast het ontwerp van een mooie website verzorgen we ook de marketing en promotie. Denk hierbij aan SEO (hoger scoren in Google) en de koppeling met social media zoals Facebook.

Professionele photoshoot

Laat jezelf van je beste kant zien met een photoshoot, uitgevoerd door een ervaren fotograaf die het mooiste uit elke dame haalt. Presenteer jezelf in een serie sexy foto’s en optioneel een spannende video. Maak jouw klanten wild van verlangen!

Boekhouding en Administratie

Zorg dat jouw papierhandel op orde is, anders krijg je zeker problemen met de Belastingdienst. Onze accountants kennen de ins en outs van de prostitutie sector en regelen voor jou de complete administratie. Bijvoorbeeld de inkomsten, uitgaven en het indienen van de Belastingaangifte. Geef het lastige rekenwerk uit handen.