Wij helpen jou - Red Management
554
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-554,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Wij helpen jou

Red Management helpt erotische professionals ondernemen

De erotische industrie is een bruisende en dynamische sector vol met mogelijkheden, uitdagingen en kansen. Helaas zijn er ook een aantal valkuilen waar je als nieuwkomer in kunt blijven steken, ook professionals hebben moeite door te groeien naar het volgende niveau. Red Management is het eerste agency in deze sector die professionele sekswerkers op alle fronten bijstaat met advies en ondersteuning. Van een promotiecampagne op internet tot een professionele fotoshoot en het bijhouden van de boekhouding. Red Management kent de sector en helpt erotische modellen, pornosterren, strippers, prostituees en andere professionals in de seksindustrie zich verder te ontwikkelen en de valkuilen te vermijden.

Branding0%
Marketing0%
Web Development0%
Management0%
2016

Fotoshoots

1390

Videoproducties

2304

Advertenties

1445

Websites

Red Management is nodig in de seks industrie

Hoewel werken in de seks sector in Nederland legaal is blijft de regelgeving achter. Het is een Wilde Westen van vage regels en slechte afspraken. Helaas worden veel sekswerkers slachtoffer van deze situatie, met name op financieel gebied. Red Management staat klanten met raad en daad bij. Zo kan de sekswerker zich richten op het uitvoeren van de echte werkzaamheden, zonder zich zorgen te maken over zaken als promotie en administratie. Je bespaart tijd om zaken te regelen, en houdt meer tijd over om geld te verdienen.

Wat doet Red Management?

Het agency werkt nauw samen met diverse professionals in uiteenlopende vakgebieden. Denk aan webdesigners en online marketing specialisten, fotografen en filmmakers die promotionele content produceren en accountants die de boekhouding op zich nemen. Alle diensten om de sekswerker compleet te ontzorgen.

 

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Red Management of neem direct contact op met onze helpdesk.