About Us - Red Management
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

About Us

Red Management: Veilig, zakelijk en sexy

Bij Red Management regelen we alle belangrijke zaken voor de startende sekswerker. Wil jij starten als “dame van plezier” of ben je reeds actief in het vak maar wil je verder professionaliseren? Dan is Red Management de alles-in-één oplossing voor jou! Wij zullen je helpen jouw diensten beter te promoten met een aantrekkelijke website, succesvolle marketing, een photoshoot en we werken samen met professionele accountants die je ook de gehele administratie uit handen nemen. Zo wordt jouw beroep als sekswerker eenvoudiger, leuker én je kunt meer geld verdienen!

Meer weten over Red Management? Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Branding0%
Marketing0%
Web Development0%
Management0%
2016

Fotoshoots

1390

Videoproducties

2304

Advertenties

1445

Websites

Wat kan Red Management voor jou betekenen?

Website design en Marketing

Kom professioneel voor de dag met een aantrekkelijke website waar klanten precies kunnen zien wie je bent en wat je doet. Naast het ontwerp van een mooie website verzorgen we ook de marketing en promotie. Denk hierbij aan SEO (hoger scoren in Google) en de koppeling met social media zoals Facebook.

Professionele photoshoot

Laat jezelf van je beste kant zien met een photoshoot, uitgevoerd door een ervaren fotograaf die het mooiste uit elke dame haalt. Presenteer jezelf in een serie sexy foto’s en optioneel een spannende video. Maak jouw klanten wild van verlangen!

Boekhouding en Administratie

Zorg dat jouw papierhandel op orde is, anders krijg je zeker problemen met de Belastingdienst. Onze accountants kennen de ins en outs van de prostitutie sector en regelen voor jou de complete administratie. Bijvoorbeeld de inkomsten, uitgaven en het indienen van de Belastingaangifte. Geef het lastige rekenwerk uit handen.