Voor Strippers - Red Management
523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-523,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Voor Strippers

Red Management voor strippers

Als stripper moet je hard werken om geld te verdienen. Naast optredens moet je ook de promotie regelen, contacten leggen en de administratie op orde houden. Veel strippers zijn meer tijd bezig met andere zaken dan met het echte werk voor het publiek. Red Management is jouw nieuwe partner die je helpt te groeien als succesvol ondernemer. Wij ontwerpen websites, voeren promotionele campagnes en nemen je de gehele boekhouding uit handen. Zowel mannelijke als vrouwelijke strippers kunnen terecht bij Red Management, beginnende en ervaren strippers zijn welkom.

 

Lees hieronder over de diensten van Red Management of neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Fotografie

Website

Marketing

Bemiddeling

Wat zijn de diensten van Red Management?

  • Ontwerpen van een website waarmee je zult opvallen
  • Opzetten van (online) marketing- en promotiecampagnes tegen elk budget
  • Uitvoeren van professionele fotoshoots en het maken van promotionele video‚Äôs
  • Complete boekhouding en administratie door ervaren accountants

Red Management laat je niet in je hemd staan

Er zijn veel mannelijke en vrouwelijke strippers die moeite hebben werk te krijgen. Door jezelf op een aantrekkelijke wijze te presenteren zul je meer klanten werven en leukere klussen krijgen. Naast promotie nemen onze accountants je ook graag het administratieve werk uit handen. Zo profiteer je maximaal van jouw inkomsten, en je houdt meer tijd over om te strippen.

 

Strippen en mensen vermaken is jouw vak, Red Management helpt je bij de organisatie en promotie van jou als stripper, als professional en als ondernemer in de erotische industrie. Neem vandaag nog contact met ons op voor alle mogelijkheden.