Fotografie - Red Management
408
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-408,bridge-core-2.4.9,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Fotografie

Red Management Fotografie

Je wilt jezelf op een mooie manier presenteren aan de buitenwereld, uiteindelijk is jouw uiterlijk belangrijk om nieuwe klanten te krijgen. Elke smartphone heeft tegenwoordig een mooie fotocamera, maar er komt nog veel meer bij kijken om echt sexy foto’s te maken waar klanten ook opgewonden van raken. Laat een professionele photoshoot maken bij Red Management, eventueel met een sexy videoclip erbij. We geven je op deze pagina alvast enkele tips van de professionals!

Smartphone lenzen zijn niet geschikt voor Glamour fotografie

Omdat de lenzen in smartphones zo klein zijn worden er trucjes toegepast zoals een groothoeklens die je dikker maakt. Ook is alles scherp, van jouw gezicht tot het schilderij op de muur. Dat ziet er plat en lelijk uit. Onze professionele fotografen gebruiken topkwaliteit camera’s met luxe lenzen zodat jij er als een ware Hollywood ster uit zal zien!

Fotografie

Website

Marketing

Bemiddeling

Licht en locatie

Een foto vanuit jouw slaapkamer met vuile was op de grond is voor de meeste klanten niet sexy. Die scherpe flits is veel te hard, lamplicht zorgt voor ruis en met daglicht vallen de schaduwen niet goed. Laat jezelf fotograferen in een luxe setting met zachte verlichting waarbij je naturel en tegelijkertijd heel sexy voor de dag komt. Ook zonder Photoshop!

Houding en regie

Onze fotografen drukken niet alleen op de knop, ze zorgen ervoor dat jij voordelig op de foto komt te staan. Ze helpen je sexy poses in te nemen, verleidelijk in de camera te kijken en het belangrijkste; jouw eigen karakter en uitstraling naar voren te brengen. Je wilt uiteindelijk jezelf presenteren zoals je bent, een heerlijke dame waar iedereen tijd mee wil doorbrengen.